De omgeving

Ligging vakantiewoning

De woning is gelegen in het buitengebied “de Bekkendelle “van het Achterhoekse dorp Winterswijk aan de weg Winterswijk – Woold. De woning bevindt zich naast een woonhuis met een bakkerij die op kleine afstand ligt. Bovendien heeft het uitzicht op de weilanden.

Er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden in dit gebied vol weilanden en bos. In de directe omgeving is er het natuurlandschap “de Bekkendelle”, waar u fantastisch kunt genieten van het groen. De natuur in directe omgeving is ook een waar genoegen.

Winterswijk

Winterswijk beschikt over een gezellig en sfeervol centrum. Terrasjes, barretjes en landelijk bekende winkels, maar ook zeker locale winkels wisselen elkaar in drie lange winkelstraten af. Op woensdag en op zaterdag is er op het marktplein midden in het centrum een markt, welke ook zeker een bezoek waard is. In het weekend is Winterswijk een ware trekpleister voor bezoekers uit de hele omgeving, inclusief het Duitse grensgebied.

Fietsverhuur is mogelijk, dit gaarne vermelden bij uw reservering of informatieaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat er fietsen gehuurd worden bij het fietsverhuur op 250 meter afstand.